“Beschermd Wonen – Veilig thuis in herstel”

Wil je beschermd wonen in een veilige omgeving met begeleiding?

Ben je clean en nuchter en heb je een klinische behandeling succesvol afgerond?

Dan ben je bij ons op het juiste adres om geholpen te worden op weg naar een leven zonder verslaving en gebruik van middelen.

Het professionele team van New Life Living heeft oog voor jou als individu en begeleidt mensen die gemotiveerd zijn om abstinent te blijven en verder te werken aan hun herstel. Wij begrijpen jou als geen ander. Onze cliƫnten zijn als mens gelijkwaardig aan ons team, die goed zijn opgeleid en waarvan een aantal ervaringsdeskundig zijn. Zo maken wij deel uit van de oplossing. Want herstellen van verslavings-, gedrags- en persoonlijkheidsproblemen doe je niet alleen.

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk jouw partner en familie zijn in het proces van herstel.

Daarom bieden wij parallel aan jouw persoonlijke begeleiding tevens een programma waar hulp wordt geboden aan je naasten om jou heen.

Onze persoonlijke maatgerichte begeleiding sluit onder andere aan op het 12-Stappen Minnesota model. In het kader van herstel bieden wij ook sport en mindfulness. Wij vinden welzijn en welbevinden net zo belangrijk als de begeleiding op het gebied van huisvesting, financiƫn, sociaal functioneren, psychisch functioneren, zingeving, lichamelijk functioneren, praktisch functioneren, dagbesteding en persoonlijke verzorging. Dit alles is van invloed op het herstel.

Door onze benadering en begeleiding stroom jij uit naar een clean en sober leven, als zelfredzaam mens, die een passende plek inneemt in de maatschappij, in relaties en in je werk.

De woonvorm ‘beschermd wonen’ bij New Life Living

In een woonvorm ‘beschermd wonen’ woon je samen met anderen. Je hebt een eigen kamer en deelt de woonkamer, open keuken, toilet en douche met je medebewoners. Je leert persoonlijk en op een dieper niveau samen te werken. Ook krijg je steun van je medebewoners en andersom. Tijdens dit verblijf krijg je intensieve begeleiding van een persoonlijk begeleider en volg je diverse groepsmodules.


MELD JE DIRECT AAN


Heb je vragen of wil je nog meer informatie?

Je kunt ons telefonisch bereiken via:

+31 (0) 85 489 69 70


Sharing is caring!